Помните ли бизнесмена Петко Димитров?! Да, същият - мъжът на

...
Помните ли бизнесмена Петко Димитров?! Да, същият - мъжът на
Коментари Харесай

Ексклузивно: Вижте с кого се прегръща Петко Димитров!

Помните ли предприемача Петко Димитров?! Да, същият - мъжът на танцьорката  Яна Акимова, която от дълго време към този момент е с неговата фамилия - Яна Димитрова. Двамата от дълго време не са се появявали в медийното пространство като май последната им сходна " аудиенция " бе преди години, с присъединяване в Къщата на братята.

Е, не щеш ли през днешния ден Петко Димитров се върна на " терен " освен това по-ударно от всеки път. Негова фотография провокира гърмеж в мрежите, поради индивида, с който е на фотото.



Не, не си мислете, че са изловили Петко в крачка. Той към момента си е с Яна, живеят си живота и си гледат децата. Е, в случай че има и нещо друго, по-пикантно, то най-малко ние не знаем - или Димитров " пипа " деликатно и се крие добре, или просто си е намерил индивида в лицето на жена си и е спрял да тича по непознато...

В случая обаче не Яна е акцента, а този до Петко. Познахте го, нали?! Това е самият Лионел Меси, който нощес докара Аржентина до огромната победа на Мондиала в Катар. И справедливо се окичи с всички подобаващи титли и овации.

Не знаем къде е правена фотографията, само че сигурно не е у нас, а Петко и Меси са още много млади. Особено Меси, който е напряко момченце на този кадър. Самият Димитров гордо показа фотото в нета и има за какво...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР